Jack Buetel


(Warren Higgins)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 5.9.1915

Zemřel: † 27.6.1989

Miesto Narodenia: Dallas, Texas, USA

Miesto úmrtí: Portland, Oregon, USA

Herecká Filmografie:

  1. Hawaiian Eye (1959)
  2. Mustang! (1959)
  3. Lawman (1958)
  4. Wagon Train (1957)
  5. 26 Men (1957)
  6. Maverick (1957)
  7. Judge Roy Bean (1956)
  8. Jesse James' Women (1954)
  9. Rose of Cimarron (1952)
  10. Half-Breed, The (1952)
  11. Best of the Badmen (1951)    
  12. Outlaw, The (1943)
  13. Meet the Stars #8: Stars Past and Present (1941)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.