Paula Garcés

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 20.3.1974

Miesto Narodenia: Medellin, Kolumbie,

Herecká Filmografie:

  1. Adult Beginners (2014)
  2. Maid's Room, The (2013)
  3. Very Harold & Kumar 3D Christmas, A (2011)  
  4. Lovci väzňov (2011)  
  5. Chase (2010)  
  6. Warehouse 13 (2009)  
  7. Dobrá manželka (2009)
  8. Defying Gravity (2009)
  9. Speechless (2008)
  10. Zahulíme, uvidíme 2 (2008)
  11. Knight Rider (2008)  
  12. Harold & Kumar Go to Amsterdam (2008)
  13. Trhni si! (2006)
  14. Pán domu (2005)  
  15. Pofajčíme, uvidíme (2004)    
  16. Station Agent, The (2003)    
  17. Marci X (2003)  
  18. Spin (2003)
  19. Policajný odznak (2002)  
  20. Zlodeji času (2002)  
 

...více

Životopis

Původem Kolumbijka Paula Garcés se v raném dětství s oběma rodiči, otcem rybářem a matkou učitelkou, přestěhovala z rodné vlasti do Španělského Harlemu v New Yorku, kde vyrostla. Před hereckou dráhou se tato exotická křehká kráska pokoušela o kariéru kickboxerky. K současné profesi ji v jejích patnácti letech přivedl rodinný přítel, který se ji zhostil coby osobní manažer. Takto se dostala k převážně menším rolím, za to po boku velkých jmen jakými jsou Michael J. Fox ve snímku LIFE WITH MIKEY, Michelle Pfeiffer v DANGEROUS MINDS či Tommy Lee Jones v titulní roli MAN OF THE HOUSE.

Hlavní parketou této mladé herečky jsou prozatím vedlejší a epizodní role v populárních krimiseriálech jako THE SOPRANOS, THE SHIELD nebo CSI: MIAMI a v komediích zaměřených převážně na mladé publikum: MARCI X, PLEDGE THIS! či HAROLD & KUMAR GO TO WHITE CASTLE.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.