Lawrence Trilling

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Future Shock (1994)

Režijná Filmografie:

  1. Masters of Sex (2013)  
  2. Parenthood (2010)  
  3. Group Sex (2010)    
  4. Drop Dead Diva (2009)
  5. Povedz, kto ťa zabil (2007)  
  6. Reinventing the Wheelers (2007)
  7. Life - najbohatší policajt (2007)  
  8. Damages - V ohrození života (2007)
  9. Studio 60 on the Sunset Strip (2006)  
  10. Bratia a sestry (2006)  
  11. Invázia (2005)  
  12. Nip/Tuck (2003)  
  13. Miracles (2003)
  14. Monk (2002)  
  15. Leap of Faith (2002)
  16. Hidden Hills (2002)
  17. Scrubs (2001)  
  18. Alias (2001)  
  19. Ed (2000)
  20. Roswell (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.