Dominique Abel

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1957

Herecká Filmografie:

  1. Zbrusu Nový zákon (2015)
  2. Víla (2011)  
  3. Rumba (2008)
  4. Iceberg, L' (2005)
  5. Bar des amants, Le (1998)
  6. Mladý Picasso (1993)

Režijná Filmografie:

  1. Víla (2011)  
  2. Rumba (2008)
  3. Iceberg, L' (2005)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.