Xiaoshuai Wang

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 22.5.1966

Miesto Narodenia: Šanghaj, Čína,

Herecká Filmografie:

  1. Krvavé husle (1998)  
  2. Peering from the Moon (1991)

Režijná Filmografie:

  1. Rizhao Chongqing (2010)
  2. Zuo you (2007)
  3. Qing hong (2005)
  4. Er di (2003)
  5. Jeonjaeng geu ihu (2002)
  6. Shiqi sui de dan che (2001)
  7. Biandan, guniang (1998)
  8. Jidu hanleng (1996)
  9. Da youxi (1994)
  10. Dongchun de rizi (1993)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.