Karl Zwicky

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 16.11.1956

Miesto Narodenia: Perth, Západní Austrálie,

Herecká Filmografie:

  1. Čarovný puding (2000)

Režijná Filmografie:

  1. Tricky Business (2012)
  2. Sinbad and the Minotaur (2011)
  3. Cops LAC (2010)
  4. Short Cuts (2002)
  5. McLeodove dcéry (2001)  
  6. Cushion Kids (2001)
  7. Čarovný puding (2000)
  8. Stratený svet (1999)
  9. Pán zverov (1999)
  10. Farscape (1999)
  11. Driven Crazy (1998)
  12. All Saints (1998)
  13. Labka (1997)
  14. Pot (1996)
  15. Medivac (1996)
  16. Heartbreak High (1994)  
  17. Ship to Shore (1993)
  18. Comedy Sale, The (1993)
  19. New Adventures of Black Beauty, The (1992)
  20. Police Rescue (1991)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.