Craig T. Nelson


(Craig Theodore Nelson)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 4.4.1944

Miesto Narodenia: Spokane, Washington, USA

Herecká Filmografie:

  1. Soul Surfer (2011)  
  2. Company Men, The (2010)  
  3. Parenthood (2010)  
  4. Návrh (2009)  
  5. Ľadovo ostrí (2007)  
  6. Základ rodiny (2005)  
  7. Adventures of Mr. Incredible, The (2005)
  8. Volajú ma Earl (2005)  
  9. Rodinka úžasných (2004)  
  10. Curse of Poltergeist: The E! True Hollywood Story (2002)
  11. All Over Again (2001)
  12. District (2000)
  13. Lovkyne (2000)
  14. Lebky (2000)  
  15. Hriešne obrázky (2000)  
  16. Slúžiť a ochraňovať (1999)
  17. Fifty, The (1998)
  18. Netvor (1998)  
  19. Directors: Norman Jewison, The (1997)
  20. Diablov advokát (1997)  

Režijná Filmografie:

  1. District (2000)
  2. Coach (1989)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.