Zoë Lund


(Zoë Tamerlis)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 9.2.1962

Zemřel: † 16.4.1999

Miesto Narodenia: New York City, New York, USA

Miesto úmrtí: Paříž, Francie

Herecká Filmografie:

  1. Jonas at the Ocean (2002)
  2. Hand Gun (1994)
  3. Až na dno (1992)  
  4. Heavy Petting (1989)
  5. Houseguest, The (1989)
  6. Exquisite Corpses (1989)
  7. Hothouse (1988)
  8. Special Effects (1984)
  9. Miami Vice (1984)
  10. Ms. 45 (1981)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.