Rubén Ochandiano


(Rubén Ochandiano de Higes)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 3.10.1980

Miesto Narodenia: Madrid, Španělsko,

Herecká Filmografie:

  1. The Infiltrator (2016)    
  2. 88 (2012)
  3. List pre Evitu (2012)
  4. Toledo (2012)
  5. No tengas miedo (2011)  
  6. Biutiful (2010)  
  7. Rozorvané objatia (2009)  
  8. Patio de mi cárcel, El (2008)
  9. Hace tiempo pasó un forastero (2008)
  10. Che: Part Two (2008)  
  11. Tuya siempre (2007)
  12. Vientos de agua (2005)
  13. Hombres de Paco, Los (2005)  
  14. Tapas (2005)
  15. Descongélate! (2003)
  16. Slabosť boľševika (2003)  
  17. Guerreros (2002)
  18. Amnézia (2002)
  19. Silencio roto (2001)
  20. Hospital Central (2000)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.