Štefan Capko

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 1970

Miesto Narodenia: Košice, Československo,

Herecká Filmografie:

  1. Jako nikdy (2013)
  2. Tik (2012)
  3. Rekvalifikace (2011)  
  4. Nestyda (2008)
  5. U mě dobrý (2008)
  6. Mach, Šebestová a čarovné slúchadlo (2001)
  7. Eastern - Krvavý Hugo (1997)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.