Lesley Selander film download online | Movie-download.cz

Lesley Selander

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 26.5.1900

Zemřel: † 5.12.1979

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Miesto úmrtí: Los Alamitos, Kalifornie, USA

Režijná Filmografie:

  1. Arizona Bushwhackers (1968)
  2. Fort Utah (1967)  
  3. Texican, The (1966)  
  4. War Party (1965)
  5. Town Tamer (1965)  
  6. Fort Courageous (1965)  
  7. Convict Stage (1965)  
  8. Overland Trail (1960)
  9. Lone Ranger and the Lost City of Gold, The (1958)
  10. Cannonball (1958)
  11. Wayward Girl, The (1957)
  12. Tomahawk Trail (1957)  
  13. Revolt at Fort Laramie (1957)  
  14. Quincannon - Frontier Scout (1956)  
  15. Broken Star, The (1956)
  16. Tall Man Riding (1955)
  17. Shotgun (1955)    
  18. Fort Yuma (1955)  
  19. Desert Sands (1955)
  20. Arrow In the Dust (1954)    
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.