Nate Parker

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 18.11.1979

Miesto Narodenia: Norfolk, Virginie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Zrodenie národa (2016)  
  2. About Alex (2014)  
  3. Every Secret Thing (2014)    
  4. Non Stop (2014)  
  5. Beyond the Lights (2014)    
  6. Eden (2014)
  7. Ain't Them Bodies Saints (2013)  
  8. Resurrecting Love: The Cemetery That Can Heal a Nation (2012)
  9. Smrteľné lži (2012)  
  10. Red Tails (2012)    
  11. Blood Done Sign My Name (2010)
  12. Tunnel Rats (2008)  
  13. Vykúpenie z väzenia (2008)  
  14. Rome & Jewel (2008)
  15. Múr nárekov (2008)  
  16. Pride (2007)
  17. Great Debaters, The (2007)    
  18. Špeciálne komando (2006)  
  19. Špina (2005)
  20. Cruel World (2005)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.