Parley Baer film download online | Movie-download.cz

Parley Baer

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 5.8.1914

Zemřel: † 22.11.2002

Miesto Narodenia: Salt Lake City, Utah, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Star Trek: Voyager (1995)
  2. Last of the Dogmen (1995)    
  3. Zmija (1994)  
  4. Roswell (1994)  
  5. Dave (1993)  
  6. Space Case (1992)
  7. Mad About You (1992)  
  8. Inside Out (1991)
  9. Flash II: Revenge of the Trickster, The (1991)
  10. True Colors (1990)
  11. Fresh Prince of Bel-Air, The (1990)  
  12. Flash, The (1990)
  13. Beverly Hills 90210 (1990)
  14. Almost an Angel (1990)  
  15. Time Trackers (1989)
  16. Quantum Leap (1989)  
  17. Major Dad (1989)
  18. Life Goes On (1989)
  19. Coach (1989)
  20. Vodičák (1988)  

Režijná Filmografie:

  1. Night Court (1984)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.