Amanda Kimmel

Amanda Kimmel

Osobnostcsfd.cz

Herečka

3. srpna, 1984, Los Angeles, California, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2013

All Together Now

Film - Komedie, Drama


2011

Bamboo Shark

Film - Komedie


2010

Famílie

Seriál - Komedie, Rodinný, Drama

Frank Saves the Day

Film - Komedie, Krátkometrážní

Cinema Salvation

Film - Komedie, Drama


2009

Do hlubiny 2

Film - Dobrodružný, Thriller, Akční


2008

Reality Obsessed

Seriál - Reality-TV


Hostka

2000

Kdo přežije

Seriál - Dobrodružný, Reality-TV, Soutěžní

Životopis

Celým jménem Amanda Kimmel Lee je americká herečka, modelka a dokonce i královna krásy. Narodila se 3. srpna 1984. Soutěžila v Miss USA a Miss Earth, avšak mezinárodní proslulost získala jako jedna z nejznámějších soutěžících v Survivoru( v češtině Kdo přežije). Poprvé se objevila se v SURVIVOR: ČÍNA, jen o pár měsíců v SURVIVOR: MIKRONÉSIE. Soutěžila i v SURVIVOR: HEROES VS VILLAINS a dokonce se objevila ve známém seriálu FAMÍLIE.

Pro svou krásu se začala věnovat modelingu, dokonce se stala Miss Montana USA v roce 2005, a ten samý rok soutěžila v Miss USA 2005 (soutěž se konala v Baltimore), bohužel se nedokázala umístit na lepších pozicích. Nejkrásnější ženou USA v roce 2005 se stala Chelsea Cooley ze Severní Karolíny. Po výhře krásy v Montaně odcestovala do Quezon City na Filipínách, aby se účastnila Miss Earth 2005. Amanda byla totiž vybrána, aby reprezentovala Spojené státy v této soutěži krásy ze skupiny nejkrásnějších amerických účastnic byla vybrána v živém vysílání.

Její největší úspěch nebyla Miss krásy, ale populární Reality-show SURVIVOR. V Survivoru se poprvé objevila v roce 2007. Jednalo se o SURVIVOR: ČÍNA. Po pár měsících se v této reality-show objevila podruhé, tentokrát v SURVIVOR: MIKRONÉSIE, kde proti sobě navzájem soutěžili nejvíce oblíbení trosečníci a fanoušci. Amanda se stala jednou z deseti nejoblíbenějších účastníků všech předešlých sérií (bylo jich 15). Jeff Probst o Amandě řekl: ,,Amanda ví, jak hrát Survivor. Ví, jak vytvořit alianci, jak a s kým vydržet a když na to přijde, tak ví, jak se někoho zbavit. Je velmi dobrá v bojích o imunitu, ale i v posouzení člověka…“. Byla první ženou v Survivoru, která našla skrytý symbol imunity. Během soutěže navázala vztah s Oscarem Ozzym Lusthem, který byl jeden z favoritů z Survivor: Cookovy ostrovy. Ukázalo se, že spolu začali chodit. Během svého působení ve dvou řadách Survivoru získala rekord za nejvíce dní v této reality-show (78 dní – rekord byl pozdějí překonán).

Také se účastnila SURVIVOR: HEROES VS VILLAINS jako jeden z hrdinů. Byla to Amandina třetí sezóna v Survivoru. Amanda se stala prvním soutěžícím v celé několikaleté historii Survivoru, který strávil v soutěži (v divočině na ostrovech) více jak 100 dnů. Na ostrovech strávila neuvěřitelných 108 dní!

ArsenalEagle

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.