Jennifer Butler

Osobnostcsfd.cz

Kostymérka - maskérka

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Kostymérka - maskérka

1995

Láska na ostří nože

Film - Drama


1994

Noční děs

Film - Thriller


1993

Na Hromnice o den více

Film - Komedie, Romantický, Fantasy


1990

The Lookalike

Film - Mysteriózní, Thriller

Without Her Consent

Film - Drama

Životopis

Jennifer Butler, původním jménem Jennifer Lynn Feldpausch, se narodila jako druhá ze dvou dětí Joe a Marilyn Feldpausch. Její otec byl manažerem a matka získala magisterský titul v hudebním oboru. Všestranná Jennifer se od raného věku zajímala o výtvarné umění, později studovala kresbu, malbu, literaturu, divadlo, zpěv, housle. Během školních let ji začala přitahovat televize a film. Pokoušela se i o psaní scénářů. Po dokončení studií začala spolupracovat s televizí, divadlem a rádiem, kde využila i své hudební schopnosti a měla velké ambice ve světě výtvarného umění. Jméno Butler získala sňatkem se svým prvním manželem.

K filmu se dostala jako kostýmní výtvarnice, pracovala pro filmy jako Strašidelné Vánoce (1988), Krotitelé duchů 2 (1989), A co Bob? (1991) a Poslední Mohykán (1992). Při této práci se seznámila s hercem Billem Murrayem, oba byli v té době zadaní. Následoval dvojí rozvod a zamilovaná dvojice se symbolicky spojila dne 4. července 1997 také podepsáním předmanželské smlouvy. Mají spolu čtyři syny – Jacksona, Caleba, Coopera a Lincolna, narozené v letech 1993–2001.

Byla také nominována na cenu Saturn Award za svou kostýmní práci ve fantasy komedii Na hromnice o den více (1993). V roce 2004 získala mezinárodní ocenění Who's Who in Poetry za poezii. Herecký pár se dramaticky rozešel v roce 2008 po nařčení Jennifer manžela z bití, alkoholismu, braní drog a sexuálních excesů. V současnosti obývá s dobře zaopatřenými dětmi luxusní sídlo na ostrově Sullivan, nedaleko Charlestonu. Její osobní život i kariéru odráží výstižně vlastní výrok: „Bojím se čehokoli temného.“

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.