Vivica A. Fox film download online | Movie-download.cz

Vivica A. Fox


(Vivica Anjanetta Fox)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 30.7.1964

Miesto Narodenia: Indianapolis, Indiana, USA

Herecká Filmografie:

  1. Deň nezávislosti: Nový útok (2016)  
  2. Dobrý, zlý a mŕtvy (2015)    
  3. Chocolate City (2015)
  4. Golden Shoes (2014)
  5. Sharknado 2 (2014)  
  6. Mercenaries (2014)  
  7. Queen City (2013)
  8. Mission Park (2013)
  9. In the Company of Friends (2013)
  10. Home Run (2013)  
  11. Caught on Tape (2013)  
  12. It's Not You, It's Me (2013)
  13. Solid State (2012)  
  14. Mr. Box Office (2012)  
  15. Marriage Chronicles, The (2012)
  16. In the Hive (2012)
  17. Black Gold (2011)  
  18. Santova dcéra (2011)  
  19. Street (2011)
  20. Holiday Heist, A (2011)
 

...více

Životopis

Vivica A. Fox se řadí mezi ty herečky, jejichž kariéra se skládá převážně spíše z vedlejších rolí v béčkových, průměrných a neúspěšných snímcích a na své velké herecké sólo teprve čekají.

Celým jménem Vivica Anjanetta Fox vyrostla v rodině se dvěma staršími bratry a sestrou. Svoji první hereckou zkušenost udělala, když jí byl jeden rok - mihla se v seriálu TAK JDE ČAS a v devíti letech pak v MLADÝCH A NEKLIDNÝCH. Vystudovala Golden West College v Kalifornii a navštěvovala umělecké kurzy.

Jako herečku ji objevil producent procházející kolem, když právě obědvala v Sunset Boulevard. Pozval ji na jeden ze svých konkurzů a obstaral jí agentku. Její první skutečná role se váže ke Stoneovu filmu NAROZEN 4. ČERVENCE, kde se ve vedlejším partu pouliční štětky objevila vedle Toma Cruise. Známou se stala účastí v televizním komediálním seriálu OUT ALL NIGHT. Následovaly menší, spíše neúspěšné filmy, jako například televizní LETCI Z TUSKEGEE, snímek o první černošské letce za 2. světové války, ve VABANKU si zahrála po boku Jady Pinkett Smith a Queen Latifah jednu z členek ženského gangu vykrádajícího banky. Průlom nastal akčním sci-fi blockbusterem Rollanda Emmericha DEN NEZÁVISLOSTI, jenž produkovala a kde ztvárnila striptérku a přítelkyni Willa Smithe (oba byli oceněni MTV za nejlepší filmový polibek).

Podílela se také na tvorbě a produkci několika televizních dokumentů, seriálů a show, např. THE BILL BELLAMY SHOW, ARSENIO, GETTING PERSONAL, za který byla nominována NAACP jako nejlepší herečka v komediálním seriálu. Dále pak sitcomy FRESH PRINCE OF BEL AIR, FAMILY MATTERS a LIVING SINGLE, za roli v dramatu SOUL FOOD získala několik nominací na cenu MTV. V propadáku Joela Schumachera BATMAN A ROBIN se poprvé setkala s Umou Thurman, v dramatu PROČ SE BLÁZNI ZAMILUJÍ? hrála s Halle Berry, s Whoopi Goldberg účinkovala ve snímku PŘICHÁZÍ KRÁLOVSTVÍ. V roce 2001 pak ztvárnila hlavní roli v komedii DVA DO HRY, kde se snaží získat zpět svého přítele, kterého hraje Morfia Chestnut. O rok později pak účinkovala v komedii JŮ, VONA JE CHLAP, kde si zahrála členku basketbalového týmu, jako nešikovná kmotřička víla se objevila pohádce ZAKLETÁ ELLA.

Její první a zatím i poslední opravdu výraznou rolí tak zůstává postava bývalé nájemné vražednice Vernity Green z Tarantinova opusu KILL BILL. Celkově na plátně nestrávila víc než deset minut včetně několikavteřinových flashbacků, a přesto její bitka s Nevěstou Umou Thurman v kuchyni patří k tomu nejlepšímu, co film poskytuje. Doufejme tedy, že takovýchto labužnických rolí se talentovaná Vivica dočká více.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.