Joshua Leonard


(Joshua Granville Leonard)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 17.6.1975

Miesto Narodenia: Houston, Texas, USA

Herecká Filmografie:

  1. Unsane (2018)  
  2. Teenage Cocktail (2016)  
  3. 6 Years (2015)
  4. Zostaň so mnou (2014)  
  5. The Town That Dreaded Sundown (2014)
  6. True Detective (2014)  
  7. Snake and Mongoose (2013)  
  8. Sunset Stories (2012)
  9. Motel Life, The (2012)
  10. Noc žraloka (2011)  
  11. Lie, The (2011)
  12. Higher Ground (2011)
  13. Bitter Feast (2010)
  14. Freebie, The (2010)
  15. Bold Native (2010)
  16. Hung (2009)
  17. Humpday (2009)
  18. United States of Tara (2009)
  19. 20 Years After (2008)  
  20. Quid Pro Quo (2008)

Režijná Filmografie:

  1. Lie, The (2011)
  2. Beautiful Losers (2008)  
  3. Youth in Us, The (2005)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.