Mitchell Altieri

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Moving Pictures Live! (2009)

Režijná Filmografie:

  1. Holy Ghost People (2013)
  2. Thompsons, The (2012)
  3. Violent Kind, The (2010)
  4. Deň bláznov (2008)
  5. Lurking in Suburbia (2006)
  6. Hamiltonovci - pach krvi (2006)
  7. Long Cut (2002)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.