Allan Kroeker

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 10.4.1951

Miesto Narodenia: Winnipeg, Manitoba, Kanada

Režijná Filmografie:

  1. Defiance (2013)  
  2. Beauty and the Beast (2012)  
  3. Cult (2012)  
  4. Fairly Legal (2011)  
  5. Alphas (2011)
  6. Hunt for the I-5 Killer, The (2011)
  7. Grimm (2011)  
  8. Unnatural History (2010)
  9. Covert Affairs (2010)  
  10. Nežní zabijaci (2009)  
  11. Middleman, The (2008)
  12. Knight Rider (2008)  
  13. Povedz, kto ťa zabil (2007)  
  14. Chuck (2007)
  15. Gossip Girl (2007)    
  16. Blood Ties (2006)
  17. Inside: Myseľ vraha (2005)
  18. Hrozba z temnoty (2005)  
  19. Kosti (2005)
  20. Wonderfalls (2004)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.