Brian Tyler film download online | Movie-download.cz

Brian Tyler

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 1972

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Making of 'Darkness Falls', The (2003)

Skladateľská Filmografie:

  1. xXx: Návrat Xandera Cage (2017)  
  2. Rýchlo a Zbesilo 8 (2017)  
  3. Power Rangers (2017)  
  4. Múmia (2017)  
  5. The Disappointments Room (2016)  
  6. Podfukári: 2. dejstvo (2016)  
  7. Nebezpečný spojenec (2016)  
  8. Truth (2015)  
  9. Rýchlo a zbesilo 7 (2015)    
  10. Avengers 2: Vek Ultrona (2015)  
  11. V oku búrky (2014)    
  12. Ninja korytnačky (2014)  
  13. Expendables 3 (2014)  
  14. Už sa nebojím (2013)
  15. Thor: Temný svet (2013)  
  16. Podfukári (2013)  
  17. Iron Man 3 (2013)  
  18. John Dies at the End (2012)    
  19. Expendables 2 (2012)  
  20. Columbus Circle (2012)  
 

...více

Životopis

Brian Tyler byl už od mládí fascinován filmem a láskou k němu díky svému dědovi, slavnému Walterovi Tylerovi, jenž získal několik Oscarových nominací jako Art Director. Brian se narodil v LA v Californii a vlastní hudbu začal skládal už za mladých let. Později s ní začal objíždět Spojené státy a Rusku a sám ji pro publikum hrával.

Skládání filmové hudby se však začal věnovat až po dostudování školy. Nejprve získal bakalářský titul na Californské Univerzitě v Los Angeles (UCLA) a poté pokračoval na Harvardské Univerzitě. Kromě skládání hudby je Tyler také zdatný hráč na bubny, kytaru, piáno, basu nebo čelo. Právě kytara ho spojuje i s rockovou muzikou, protože byl členem několika kapel a to se odráží i na jeho tvorbě. Jeho hudební díla tak nesou silný rukopis, kdy se do instrumentální hudby zapojuje elektronická hudba, kytary a bubny.

V roce 2001 získal cenu za nejlepšího nového filmového skladatele od Cinemusic, v roce 2002 pak obdržel nominaci na EMMY za hudbu k filmu THE LAST CALL. Co se týče jeho diskografie, jeho jméno se nachází za filmy jako ŠTVANEC, CONSTANTINE, THE FAST AND THE FURIOUS TOKYO DRIFT, OKO DRAVCE nebo CTIHODNÝ OBČAN.

Jeho hudbu si vyhlédl i Sylvester Stallone a po složení hudby k RAMBO: DO PEKLA A ZPĚT s ním počítal i pro jeho POSTRADATELNÉ, spolupráce se asi zalíbila a jeho hudbu můžeme očekávat i u nadcházejícího pokračování. Mezi nejnovější zářezy patří silně očekávané filmy SVĚTOVÁ INVAZE a RYCHLÁ A ZBĚSILÁ PĚTKA.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.