Christopher Lennertz

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 2.1.1972

Miesto Narodenia: Methuen, Massachusetts, USA

Herecká Filmografie:

  1. Art House (1998)

Skladateľská Filmografie:

  1. Pobrežná hliadka (2017)  
  2. Šmolkovia: Zabudnutá dedinka (2017)  
  3. Matky rebelky: Šťastné a veselé (2017)  
  4. Ladíme 3 (2017)  
  5. Policajtov švagor (2016)  
  6. Moja tučná grécka svadba 2 (2016)  
  7. The Boss (2016)    
  8. Buchty a klobásy (2016)  
  9. Matky rebelky (2016)  
  10. Ride Along (2014)  
  11. Šéfovia na zabitie 2 (2014)
  12. Na cudzí účet (2013)
  13. Marvel One-Shot: Agent Carter (2013)
  14. As Cool as I Am (2013)
  15. Thanks for Sharing (2012)
  16. Revolution (2012)  
  17. Girl in Progress (2012)
  18. Šéfovia na zabitie (2011)  
  19. Hop (2011)  
  20. Sajrajt sága (2010)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.