Corbin Bernsen


(Corbin Dean Bernsen)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 7.9.1954

Miesto Narodenia: North Hollywood, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Larceny (2017)
  2. Pretekárska akadémia (2014)    
  3. Sensory Perception (2013)
  4. 3 Day Test (2012)
  5. Unesené dieťa (2012)
  6. Lizzie (2012)
  7. Big Year, The (2011)  
  8. Black Keys: Howlin' for You, The (2011)
  9. Suing the Devil (2011)    
  10. Calendar Girl (2011)
  11. Pizza Man (2011)
  12. Bad Actress (2011)
  13. 25 Hill (2011)
  14. Across the Line: The Exodus of Charlie Wright (2010)  
  15. Rust (2010)
  16. Dead Air (2009)  
  17. Vtierka Castle (2009)  
  18. 2008 World Magic Awards, The (2008)
  19. For the Love of Grace (2008)
  20. Confessions of a Go-Go Girl (2008)  

Režijná Filmografie:

  1. 3 Day Test (2012)
  2. 25 Hill (2011)
  3. Rust (2010)
  4. Dead Air (2009)  
  5. Carpool Guy (2005)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.