Neal Acree

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

  Skladateľ,

Narodený: 1974

Miesto Narodenia: Tarzana, Kalifornie, USA

Skladateľská Filmografie:

  1. War of the Dead (2011)  
  2. Witchville (2010)  
  3. Juncture (2007)
  4. Hallowed Ground (2007)  
  5. 7 sekúnd (2005)  
  6. Throttle (2005)
  7. Smršť nad Pacifikom (2005)  
  8. Kerberos (2005)  
  9. Method (2004)  
  10. Gargoyle (2004)  
  11. Curse of the Komodo, The (2004)
  12. Stratený poklad (2003)
  13. Deadly Swarm (2003)
  14. Projekt Zmija (2002)
  15. Hurikán (2002)  
  16. Venomous (2001)  
  17. Šváby (2001)
  18. Peklo v meste (2001)  
  19. V smrteľnom ohrození (2000)
  20. Kritický bod (2000)
 

...více

Životopis

„Keď tvorím, cítim symbiózu medzi mnou a hudbou.“

Neal Acree, narodený 11. júla 1974 v znamení raka, je predovšetkým hlavným skladateľom najpopulárnejších hier od Blizzardu. Za svoju tvorbu získal viac ako 10 rôznych ocenení, zväčša za jeho piesne a soundtracky k celosvetovo známej hre World of Warcraft. Jeho tvorba je odvážna, excentrická s melódiami a orchestrálnymi tónmi. Jeho piesne sa odlišujú od tradičných soundtrackov. Hudbu skladal aj pre filmové publikum, ale jeho tvorba tu zostala nepovšimnutá.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.