Rupert Gregson-Williams

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

nan/10 (0 hlasů)

Herec,  Skladateľ,

Narodený: 1966

Miesto Narodenia: Anglie, Velká Británie,

Herecká Filmografie:

  1. HBO First Look (1992)

Skladateľská Filmografie:

  1. Terminal (2018)
  2. Hele Muppete, kdo tady vraždí? (2018)  
  3. Sandy Wexler (2017)  
  4. Wonder Woman (2017)  
  5. The Do Over (2016)
  6. Legenda o Tarzanovi (2016)  
  7. Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu (2016)
  8. Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)  
  9. The Ridiculous 6 (2015)  
  10. Lovecká sezóna: Strachopud (2015)  
  11. Zimný príbeh (2014)  
  12. Poštár Pat vo filme (2014)  
  13. Blended (2014)  
  14. Dospeláci 2 (2013)
  15. Veep (2012)
  16. Môj otec je šialenec (2012)
  17. Here Comes the Boom (2012)  
  18. Zoošetrovateľ (2011)  
  19. Skús ma rozosmiať (2011)  
  20. Jack and Jill (2011)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.