Elizabeth Gutierrez

Elizabeth Gutierrez

Osobnostcsfd.cz

Herec/čka

1. dubna, 1979, Los Angeles, California, USA

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec/čka

2018

El Fantasma de mi Novia

Film - Komedie, Romantický


2012

El Rostro de la Venganza

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Thriller, Drama, Romantický


2010

El Fantasma de Elena

Seriál - Mysteriózní, Thriller, Romantický


2009

Corazón salvaje

Seriál - Drama


2008

Pravá tvář vášně

Seriál - Krimi, Mysteriózní, Telenovela, Thriller, Akční


2007

Acorralada

Seriál - Krimi, Drama, Romantický


2006

Olvidarte Jamás

Seriál - Telenovela, Thriller, Drama, Romantický


Neznámy rok

Love Contract

Seriál


Host/ka

1972

The New Price Is Right

Seriál - Soutěžní

Životopis

Herečka a modelka narozená 1. dubna 1979 v Los Angeles, Kalifornii, USA mexickým rodičům. Je nejmladší z osmi sourozenců. Má šest sester a jednoho bratra. V jejích pěti letech se rodina odstěhovala do Mexika, kde měla Elizabeth začít studovat. Po pěti letech se vrátila do USA. Svou kariéru zahájila v roce 2003 v reality show "Protagonistas de novelas 2", kde poznala svého budoucího partnera, kubánského herce Williama Levyho. V programu The Price is Right se objevila jako modelka.

Její herecká kariéra začala v roce 2005 v telenovele OLVIDARTE JAMÁS, kde hrála Isabelu. V průběhu let 2006 a 2007 se podílela na telenovele ACORRALADA, v níž hraje roli Paoly Irazabal, ve spolupráci se svým životním partnerem. Rovněž se účastnila natáčení v telenovele AMOR COMPRADO (2007). Její první hlavní role přišla až v roce 2008 v divácky úspěšné telenovele společnosti Telemundo - EL ROSTRO DE ANALÍA (Pravá tvář vášně), kde si zahrála dvojroli. V roce 2009 pracovala na nové verzi seriálu CORAZÓN SALVAJE. Jejím posledním projektem je účinkování v televizním mysteriózním seriálu společnosti Telemundo EL FANTASMA DE ELENA (2010).

Z osmiletého vztahu s Williamem Levym vzešly dvě děti - syn jménem Christopher Alexander, který se narodil v březnu 2006 a dcera Kailey, která se narodila v březnu 2010. V letošním březnovém čísle People en Espaňol připustila, že ona a herec měli v poslední době nějaké neshody. "Jsme lidské bytosti, které procházejí vzestupy a pády. Jsme normální pár, někdy je dobře, někdy ne." Hnědooká blondýna, 175 cm vysoká kráska, v současnosti prochází nelehkým obdobím, v květnu 2011 pár ohlásil rozchod. Vzhledem k nedávným společným fotografiím není zřejmě definitivní.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.