Nia Long


(Nitara Carlynn Long)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 30.10.1970

Miesto Narodenia: Brooklyn, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Keanu (2016)  
  2. Špión (2015)  
  3. Best Man Holiday, The (2013)    
  4. House of Lies (2012)  
  5. Mooz-lum (2010)
  6. Good Hair (2009)
  7. Cleveland Show, The (2009)
  8. Gospel Hill (2008)
  9. Už sme doma? (2007)  
  10. Predtucha (2007)  
  11. Big Shots (2007)
  12. Agent v sukni 2 (2006)  
  13. Black Movie Awards, The (2005)
  14. Už sme tam? (2005)  
  15. N-Word, The (2004)
  16. Alfie (2004)    
  17. How to Get the Man's Foot Outta Your Ass (2003)
  18. Dom strachu (2002)  
  19. Riziko (2000)  
  20. Agent v sukni (2000)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.