Liv Corfixen

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 13.1.1973

Herecká Filmografie:

  1. NWR (Nicolas Winding Refn) (2012)
  2. Blodsøstre (2009)
  3. Maj & Charlie (2008)
  4. Gambler (2006)
  5. Princess (2006)
  6. Nynne (2005)
  7. Fear X (2003)  
  8. Covac (2003)
  9. Kat (2001)
  10. Escape - Flugten fra ensomheden (2001)
  11. Bleeder (1999)  
  12. Eneste ene, Den (1999)  
  13. Taxa (1997)
  14. Pusher (1996)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.