Brooke McCarter

Brooke McCarter

Osobnostcsfd.cz

Herec, Režisér

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2011

Emerging Past

Film - Horor, Thriller


2009

Uh-oh Show, The

Film - Horor, Komedie


1989

Wired

Film - Komedie, Drama, Fantasy


1987

Ztracení chlapci

Film - Horor, Komedie, Thriller

Záměna

Film - Komedie, Rodinný


1986

Nářez

Film - Drama, Akční


1985

Pásmo soumraku

Seriál - Mysteriózní, Sci-Fi, Thriller, Fantasy


Režisér

1989

Me, Myself and I

Film


Host

2014

The Jimmy Star Show with Ron Russell

Seriál - Talk-show

Životopis

Brooke se narodil 22. dubna v Pensylvánii rodičům Brookovi a Marii. Má dva sourozence, sestru Melissu a bratra Roberta. Brookův dědeček byl herec varieté a otec bubeník, tak se předpokládalo, že Brooke půjde stejnou cestou. Začal studovat racquetball na státní univerzitě v Ohiu. Dařilo se mu nejen ve sportu, ale i v oblasti modelingu. Ve 14 letech vyhrál soutěž modelů "Nové tváře" a pracoval pro společnosti jako je Levis a JC Penney.

Ze školy však odešel kvůli herectví a začal v New Yorku studovat komunikaci. Zajímal se o hudbu, tanec a herectví. Poté, co dostudoval, se přestěhoval do Los Angeles a začal okamžitě pracovat pro společnosti Pepsi, Miller a Chevrolet.

V roce 1985 se začal točit mysteriózní televizní seriál The Twilight Zone a Brooke si zde zahrál svou první roli. O rok později si zahrál v akčním filmu Nářez. V roce 1987 si zahrál svou nejznámější roli, upíra Paula, v klasickém hororu Ztracení chlapci.

V roce 1991 se vrátil ke svému hudebnímu talentu a podílel se na soundtracku k filmu Únik (Fast Getaway). Nikdy to však nebylo vydáno komerčně, ale jednalo se především o písně: I've got a Feeling, Miss Lucy You make me feel, Something Going On.

Jeho poslední celovečerní film byl Wired, který byl o životě Johna Belushiho. Poté si Brooke dal 10 let pauzu, během které se věnoval jiným zájmům, např. obchodu a telekomunikaci. V roce 2009 se Brooke vrátil opět na filmová plátna v kultovní hororové komedii Uh-oh Show. V roce 2011 Brooke natočil další horor Emerging Past.

Tyto horory však nejsou u nás tolik známé a nezaznamenaly již takový úspěch jako nezapomenutelní Ztracení chlapci.

Lucie "Lucbric" Kloubová

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.