Kyle Secor

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 31.5.1957

Miesto Narodenia: Tacoma, Washington, USA

Herecká Filmografie:

  1. Hawaii 5.0 (2010)  
  2. Gates, The (2010)  
  3. Outlaw (2010)
  4. Neporaziteľní (2010)
  5. White Collar (2009)  
  6. Vtierka Castle (2009)  
  7. Vnútorný nepriateľ (2009)  
  8. Mentalista (2008)
  9. Tajomstvá Palm Springs (2007)
  10. Private Practice (2007)
  11. Svieža štvorka (2007)  
  12. Uzavretý prípad (2005)
  13. Stratené duše (2005)  
  14. Prvá prezidentka (2005)
  15. Myšlienky vraha (2005)
  16. Veronika Marsová (2004)  
  17. Nevera (2004)
  18. Bostonské zločiny (2004)  
  19. Wrinkle in Time, A (2003)
  20. Bez stopy (2002)

Režijná Filmografie:

  1. Zločin v uliciach (1993)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.