Cassandra Gava

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 28.4.1959

Miesto Narodenia: San Francisco, California, USA

Herecká Filmografie:

  1. Sins Expiation (2012)  
  2. Mysteria (2011)
  3. I Want to Be a Soldier (2010)    
  4. Dead by Dawn (1998)
  5. Straight Up (1997)
  6. Posledný ostáva (1996)  
  7. State of Emergency (1994)
  8. Mortal Passions (1989)
  9. Dom hrôzy (1989)
  10. China Beach (1988)
  11. Game, The (1988)
  12. Dead Aim (1987)
  13. Condor (1986)
  14. Neuveriteľné príbehy (1985)  
  15. Cesta do Číny (1983)  
  16. Black Room, The (1983)
  17. Nočná šichta (1982)  
  18. Barbar Conan (1982)  
  19. Trapper John, M.D. (1979)
  20. She's Dressed to Kill (1979)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.