Stella Carnacina

Stella Carnacina

Osobnostcsfd.cz

Herečka

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2020

Italy Possessed: A Brief History of Italian Exorcist Rip-offs

Film - Dokumentární


1982

Apocalisse di un terremoto

Film - Thriller, Drama, Akční

Vigili e vigilesse

Film - Komedie


1980

White Pop Jesus

Film - Komedie, Muzikál


1978

Ring

Film - Drama


1977

Nel silenzio della notte

Film - Krimi


1976

Atti impuri all'italiana

Film - Komedie

San Pasquale Baylonne protettore delle donne

Film - Komedie


1975

A forza di sberle

Film - Dobrodružný, Komedie


1974

L'ossessa

Film - Horor

Bello come un arcangelo

Film - Komedie


1973

Tony Arzenta

Film - Krimi, Thriller, Drama

La polizia è al servizio del cittadino?

Film - Krimi

Ancora una volta prima di lasciarci

Film - Drama

Troppo rischio per un uomo solo

Film - Krimi, Sportovní


1971

Sole nella pelle, Il

Film - Drama, Romantický

Životopis

Stella Carnacina je rodačkou z Říma. Narodila se 24. února 1955. Stella se řadí k dalším herečkám italské sexy komedie z konce sedmdesátých a počátku osmdesátých let minulého století. Začala pracovat již ve věku 14 let jako modelka pro některé reklamy.

Svou hereckou kariéru začala velmi mladá a již v sedmnácti letech hrála společně s Ornellou Muti ve filmu IL SOLE NELLA PELLE (1972). V roce 1973 natočil Luciano Ercoli kriminálku TROPPO RISCHIO PER UN UOMO SOLO. Zde hrála Stella dívku, pro kterou „ztratí hlavu“ Giuliano Gemma. Na něj Stella velmi ráda vzpomíná jako na skvělého herce a úžasného člověka. Na rok 1974 zase ráda vzpomíná z důvodu natáčení snímku BELLO COME UN ARCANGELO v krásné oblasti Tropea. V tomto filmu se setkala s Lando Buzzancou, který prý byl vždy velmi profesionální a přátelský. V roce 1976 s ním natočila další film SAN PASQUALE BAYLONNE PROTTETORE DELLE DONNE. Když v roce 1977 hrála Albu ve filmu Luigi Petriniho RING, nikdo netušil, že je ve čtvrtém měsíci těhotenství se svou dcerou. Roku 1980 Luigi Petrini angažoval Stellu opět a tentokrát jako Lattugu Pop do WHITE POP JESUS. Snímek byl nejen pro Stellu velmi namáhavý, protože obsahoval tanec, zpěv a ještě mnohem více. Choreografie, stejně jako všechny části baletu vedl Don Lurio. Rovněž hudba byla krásná, bohužel film postrádal peníze na lepší propagaci. Poslední film ve kterém hrála byl víceméně amatérský film Sergia Pastoreho APOCALISSE DI UN TERREMOTO.

Po filmu následovala kariéra divadelní, kde začíná Stella ve hře HAI MAI PROVATO NELL´ACQUA CALDA s Walterem Chiarim. Stella se stala náhradou za hvězdu Ivanu Monti a její vzpomínky na toto období netřeba více komentovat : „Zažila jsem šest krásných divadelních měsíců s Walterem, který byl největší profesionál jakého jsem kdy poznala, dokonce i v restauraci platil za všechny, všichni byli hosté. Byl to obrovský úspěch a fantastický zážitek.“ Po celé Itálii pak byla úspěšná ve hře LA GATTA E IL CONIGLIO. Například do Turína přijeli s touto hrou na týden a zůstali tam dva měsíce. Velký podíl na úspěch měl Alfredo Rizzo (ten prý byl velmi citlivý, ale nesmělo se mu odporovat). Herecky to byla pro Stellu poslední věc, protože se cítila unavená a měla dceru.

V televizi se jako moderátorka po boku Vittoria Salvettiho objevila v pořadech AZZURRO a CASTROCARO. Ve své kariéře se setkala díky televizní práci i s dvojicí Franco Franchi a Ciccio Ingrassia.

Během své herecké kariéry nahrála také sedm hudebních singlů. Nejúspěšnější, který byl prodáván i mimo Itálii se stal singl z roku 1977 Rosso sera.

Později se stala realitní makléřkou a starala se o zájmy slavný italský průmyslníků a aristokratů. Stella je sestrou zpěváka Lanfranca Carnacina a má dceru Francescu, která se narodila v říjnu 1977. Dnes již nemá Stella žádné pokušení vrátit se k herectví, ale třeba jednou….

Petr "Hennes" Hennebichler

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.