John Getz


(John William Getz)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 15.10.1946

Miesto Narodenia: Davenport, Iowa, USA

Herecká Filmografie:

  1. Certain Women (2016)  
  2. Perfect Guy, the (2015)
  3. Trumbo (2015)    
  4. Desperate Acts of Magic (2013)
  5. jOBS (2013)    
  6. Elevator (2011)  
  7. Sociálna sieť (2010)    
  8. Line in the Sand, A (2008)
  9. Nanking (2007)
  10. Zodiac (2007)  
  11. Hard Four (2007)
  12. Lovkyňa záhad: Spievaj mi o vražde (2005)
  13. Living 'til the End (2005)
  14. Ako som spoznal vašu mamu (2005)    
  15. Prison Break: Útek z väzenia (2005)
  16. Anorexia (2003)
  17. Joan z Arkádie (2003)  
  18. Zenon a mimozemšťania (2001)  
  19. Hra o výkupné (2000)
  20. Lásky z L.A. (1998)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.