William Katt


(William Theodore Katt)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 16.2.1951

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. The Man from Earth: Holocene (2017)    
  2. .357 (2013)
  3. Sparks (2013)
  4. Secret Lives of Dorks, The (2013)
  5. Paranormal Movie (2013)
  6. Sweetwater (2012)
  7. Room and Board (2012)
  8. Moon (2011)
  9. Encore of Tony Duran, The (2011)
  10. Hollywood Don't Surf! (2010)
  11. Mirrors 2 (2010)  
  12. Pure Country 2: The Gift (2010)
  13. Earthling (2010)
  14. Super (2010)  
  15. Deadland (2009)
  16. Beautiful Loser (2008)  
  17. Big Game (2008)
  18. Požierač kostí (2007)  
  19. Man from Earth, The (2007)    
  20. AVH: Alien vs. Hunter (2007)

Režijná Filmografie:

  1. Clean and Narrow (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.