Tracy Fraim

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Herecká Filmografie:

  1. Guns Before Butter (2005)
  2. Wanderlust (2001)
  3. Backroad Motel (2001)
  4. Dirt (2001)
  5. Bez šance (1999)
  6. Best Men (1997)
  7. George Wallace (1997)
  8. Strach (1996)  
  9. Love Always (1996)
  10. Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker (1992)
  11. Running Against Time (1990)
  12. Dream Machine (1990)
  13. Daughter of the Streets (1990)
  14. Mothers, Daughters and Lovers (1989)
  15.  (0)

Režijná Filmografie:

  1. Dirt (2001)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.