Mike Hoolboom film download online | Movie-download.cz

Mike Hoolboom

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 1959

Miesto Narodenia: Toronto, Ontario, Kanada

Herecká Filmografie:

  1. Pensão Globo (1997)
  2. Sternenschauer (1994)
  3. Kanada (1993)

Režijná Filmografie:

  1. Lacan Palestine (2012)
  2. Mark (2010)
  3. Fascination (2006)
  4. Public Lighting (2004)
  5. Invisible Man, The (2003)
  6. Imitations of Life (2003)
  7. Tom (2002)
  8. In the City (2001)
  9. Panic Bodies (1998)
  10. Passing On (1998)
  11. In the Future (1998)
  12. Sorrow (1996)
  13. Shooting Blanks (1996)
  14. Manhunt (1996)
  15. Letters from Home (1996)
  16. Dear Madonna (1996)
  17. Carnival 3 (1996)
  18. House of Pain (1995)
  19. One Plus One (1993)
  20. Kanada (1993)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.