Eddie Rouse

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 1954

Zemřel: † 7.12.2014

Miesto Narodenia: Filadelfie, Pensylvánie, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Fortune Theory, The (2013)
  2. Nature Calls (2012)
  3. Dragon Eyes (2012)  
  4. Being Flynn (2012)
  5. Sitter, The (2011)  
  6. Alyce (2011)  
  7. Whole Truth, The (2010)
  8. I'm Still Here (2010)  
  9. Pandorum (2009)    
  10. Kráľ shopping centra (2009)  
  11. Newyorskí právnici (2008)
  12. Pineapple Express (2008)    
  13. Deň po tom (2007)  
  14. Číslo 23 (2007)  
  15. Americký gangster (2007)  
  16. Rodinné tajomstvo (2004)
  17. All the Real Girls (2003)  
  18. Juwanna vie hrať (2002)
  19. George Washington (2000)
  20.  (0)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.