Jennifer Hill

Jennifer Hill

Osobnostcsfd.cz

Herečka

31. prosince, 1976, Toronto, Ontario, Kanada

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herečka

2007

Mistři Hazzardu: Jak to začalo

Film - Dobrodružný, Komedie, Akční


2006

Za deset dvanáct

Film - Krimi, Mysteriózní, Thriller


2005

Pán času

Seriál - Dobrodružný, Sci-Fi, Drama, Fantasy


2004

Vincentův svět

Seriál - Komedie, Drama


2003

Chamtiví lháři

Film - Drama


2002

Uzavřený kruh

Film - Thriller

Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně

Film - Krimi, Thriller, Drama


1999

Lovci pokladů

Seriál - Dobrodružný, Mysteriózní, Sci-Fi, Fantasy, Akční

Životopis

Jennifer se narodila v kanadském Torontu v posledním dni roku 1976. Její láska k herectví se projevila už v raném věku. Již v šesti letech vystupovala společně se studenty herectví. V osmi letech již měla svého agenta a v té době měla na svém kontě už 5 televizních reklam. Jako dětská herečka si užívala svůj čas strávený před kamerou v nespočtu reklam, filmů a v lokálních divadelních představeních. Později trávila Jennifer dny prací v oblastí televizního vysílání, tiskové produkce či obchodního managementu, aby mohla po večerech dávat průchod své herecké vášni a navštěvovat hodiny herectví. Její interpersonální dovednosti a logický přístup k řešení problémů jí poté přivedl k práci v oblasti lidských zdrojů, kde si rychle vybudovala dobrou pracovní pozici, na které byla zodpovědná za více než stovku zaměstnanců. Poté ale nastala doba, kdy se již Jennifer nemohla déle bránit potřebě najít skutečný cíl a smysl svého života.

Ucházela se o o roli v národní kanadské televizní show se sportovní tematikou GAME ON a tuto roli také získala. Více než dva úspěšné roky strávené v této show udělaly Jennifer jméno a umožnily jí stát se miláčkem médií, díky čemuž se objevila i v dalších show jako OFF THE RECORD, THE WAVE nebo MIKE BULLARD SHOW. Jennifer plnila také titulní stránky mezinárodních magazínů a rozhovory s ní se objevovaly v nejvýznamnějších novinách jako Globe a Mail, National Post, Toronto Star a Toronto Sun.

První filmové nabídky přišly v roce 2001, kdy se objevila v kriminálním dramatu ZLOČINY PODLE MARY HIGGINS CLARK: PATŘÍŠ JEN MNĚ a jao zdravotní sestra patty Wrenfieldová v thrilleru UZAVŘENÝ KRUH. O dva roky později si zahrála po boku Camerona Bancrofta v dramatu CHAMTIVÍ LHÁŘI. V roce 2006 poté získala roli Sheby v krimithrilleru ZA DESET DVANÁCT. Jejím zatím poseldním hereckým počinem je role vesnické dívky Brooke Handyové, která zbožňuje chlapce a průšvihy, ve filmu MISTŘI HAZARDU: JAK TO ZAČALO. Jennifer během své dosavadní herecké kariéry účinkovala také v několika seriálech. Objevila se například jako striptérka Cheyenne v jedné z epizod seriálu společnosti HBO ENTOURAGE. Zahrála si roli Jenny v jedné epizodě seriálu RELIC HUNTER, stejnojmennou roli ztvárnila i v seriálu MUTANT X, jako Amy se obejvila v jedné z epizod TWICE IN A LIFE TIME, jako Pink v seriálu STREET TIME, jako Maria „Swing“ v seriálu SOUL FOOD a jako Chrissie Reynoldsová v seriálu BLUE MURDER.

ČSFD.cz

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.