Jan Malý

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

  Skladateľ,

Skladateľská Filmografie:

  1. Blok 15 (1959)
  2. Strejda (1959)
  3. František Tichý (1958)
  4. Než se rozhrne opona (1957)
  5. Hotel Pokrok (1956)
  6. Přítel z Diamantových hor (1956)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.