Christopher Crowe

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1.8.1948

Miesto Narodenia: Racine, Wisconsin, USA

Režijná Filmografie:

  1. Watcher, The (1995)
  2. Šepoty v tme (1992)
  3. Steel Justice (1992)
  4. Saigon (1988)  
  5. Alfred Hitchcock Presents (1985)
  6. Streets of Justice (1985)
  7. Miami Vice (1984)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.