Mariela Alcalá

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 12.4.1964

Miesto Narodenia: Caracas, Venezuela,

Herecká Filmografie:

  1. Luz Maria (1998)
  2. Leonela (1997)
  3. Hija del presidente, La (1994)
  4. Loba herida, La (1992)
  5. Rubí rebelde (1989)
  6. Selva Maria (1988)
  7. Intrusa, La (1987)
  8. Cristal (1985)
  9. La dueña (1984)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.