Evan J. Klisser

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Herecká Filmografie:

  1. Prey for the Hunter (1993)
  2. Americký kickboxer (1991)
  3. Hellgate (1989)  
  4. Crossing the Line (1989)
  5. Americký nindža 3 (1989)  
  6. Space Mutiny (1988)
  7. Platoon Leader (1988)
  8. Options (1988)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.