Debbie Lee Carrington

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 14.12.1959

Miesto Narodenia: San Jose, Kalifornie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Správna sexi trojka (2009)  
  2. Príbehy na dobrú noc (2008)  
  3. Special Unit (2006)
  4. Dexter (2006)    
  5. Big Time (2004)
  6. Chuckyho potomstvo (2004)  
  7. Polárny expres (2004)  
  8. Diablici (2003)  
  9. Austin Powers v Zlatom úde (2002)  
  10. Nezávislý (2000)
  11. Let soba (2000)
  12. She's All That (1999)  
  13. Gorila Joe (1998)  
  14. Bride of Chucky (1998)  
  15. Muži v čiernom (1997)  
  16. Damian Cromwell's Postcards from America (1997)
  17. Zrodení pre slobodu (1995)
  18. High Crusade, The (1994)
  19. Seedpeople (1992)
  20. Batman sa vracia (1992)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.