Marc Blucas


(Marcus Paul Blucas)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 11.1.1972

Miesto Narodenia: Girard, Pensylvánie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Looking Glass (2018)    
  2. Brawl In Cell Block 99 (2017)  
  3. Milenci tých druhých (2015)  
  4. Veľká svadba (2013)
  5. Touchback (2011)  
  6. Red State (2011)    
  7. Necessary Roughness (2011)
  8. Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010)  
  9. True Blue (2010)
  10. See Kate Run (2009)
  11. Stay Cool (2009)  
  12. Mother and Child (2009)  
  13. Deadline (2009)  
  14. Stuntmen (2009)
  15. Vtierka Castle (2009)  
  16. Animals (2008)
  17. Zoznámte sa s Davom (2008)  
  18. Nulová šanca (2008)  
  19. Lásky podľa predlohy (2007)  
  20. Po sexe (2007)  
 

...více

Životopis

Marcus Paul Blucas se narodil 11. ledna 1972 v Pennsylvánii. Na střední hrál se svou výškou 188 cm basketbal. Poté, co se nedostal do NBA se odstěhoval do Británie, kde rok hrál za British Basketball League. Později se rozhodl stát se právníkem, ale nakonec ho to dotáhlo k herectví.

Jeho první film byl natočen v roce 1995 a nese název Inflammable. Mezi jeho další filmy patří Eddie, Pleasantville, We Were Soldiers a další. Nejvíc ho ovšem proslavil seriál Buffy, přemožitelka upírů, kde hrál tajného agenta a přítele Buffy. V roce 2004 byl prohlášen za 6. nejvíc sexy muže ze seriálu Buffy a Angel v Buffy the Vampire Slayer fanzine.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.