Daniel Calparsoro

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Narodený: 1968

Miesto Narodenia: Barcelona, Katalánsko, Španělsko

Režijná Filmografie:

  1. Thousand Guns, A (2015)
  2. Combustión (2013)
  3. Invasor (2012)
  4. Inocentes (2010)
  5. Krutý trest (2008)
  6. Ausentes (2005)
  7. Guerreros (2002)
  8. Asfalto (2000)
  9. A ciegas (1997)
  10. Pasajes (1996)
  11. Salto al vacío (1995)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.