Stephen Gyllenhaal

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 4.10.1949

Miesto Narodenia: Cleveland, Ohio, USA

Herecká Filmografie:

  1. Crashing (2007)

Režijná Filmografie:

  1. NYC 22 (2012)
  2. Grassroots (2011)
  3. Girl Fight (2011)
  4. Časovaná bomba (2006)  
  5. Lucky (2003)
  6. Policajný odznak (2002)  
  7. Everwood (2002)
  8. Oddelenie lúpeží a vrážd (2002)
  9. Skryté hlasy (2002)  
  10. Warden, The (2001)
  11. Správca väznice (2001)  
  12. $treet, The (2000)
  13. Zmŕtvychvstanie (1999)
  14. Pustatina (1999)
  15. Felicity (1998)
  16. Tráva je zlatá baňa (1998)
  17. Patron Saint of Liars, The (1998)
  18. L. A. Doctors (1998)
  19. Shattered Mind (1996)
  20. Stratený Izaiáš (1995)  
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.