Patrik Baldauff

Obrazok   

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 18.2.1938

Miesto Narodenia: Butler, Pensylvánie, USA

Herecká Filmografie:

  1. Shout (1991)
  2. Nájomný vrah (1991)
  3. Blaze (1989)
  4. Outside Woman, The (1989)
  5. Pátranie v čase (1987)  
  6. Samaritán (1986)
  7. Dress Gray (1986)
  8. Something for Joey (1977)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.