Lech Majewski film download online | Movie-download.cz

Lech Majewski

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér, Skladateľ,

Narodený: 30.8.1953

Miesto Narodenia: Katowice, Polsko,

Režijná Filmografie:

  1. Blood of a Poet (2007)
  2. Metaphysics (2004)
  3. Garden of Earthly Delights, The (2004)
  4. Angelus (2000)  
  5. Wojaczek (1999)
  6. Prisoner of Rio (1988)
  7. Flight of the Spruce Goose (1987)
  8. Rycerz (1980)
  9. Zapowiedz ciszy (1978)

Skladateľská Filmografie:

  1. Mlyn a kríž (2011)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.