John Nicolella


(John Joseph Nicolella)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

 Režisér,  

Zemřel: † 21.2.1998

Miesto Narodenia: Los Angeles, Kalifornie, USA

Miesto úmrtí: Los Angeles, Kalifornie, USA

Režijná Filmografie:

  1. Kull dobyvateľ (1997)  
  2. Marker (1995)
  3. Vanishing Son IV (1994)
  4. Vanishing Son III (1994)
  5. Vanishing Son II (1994)
  6. M.A.N.T.I.S. (1994)
  7. Vanishing Son (1994)
  8. Sunset Heat (1992)
  9. Melrose Place (1992)  
  10. Otec na úteku (1991)
  11. Super Force (1990)
  12. Gabriel's Fire (1990)
  13. Rock Hudson (1990)
  14. Mike Hammer: Murder Takes All (1989)
  15. Finish Line (1989)
  16. Leg Work (1987)
  17. Heartbeat (1987)
  18. Crime Story (1986)
  19. Miami Vice (1984)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.