Trevor Blumas

Trevor Blumas

Osobnostcsfd.cz

Herec

16. října, 1984, Londýn, Ontario, Kanada

Mohlo by vás zajímat
Filmografie

Herec

2021

Tohle je pop

Seriál - Dokumentární, Hudební, Historický


2009

Skladiště 13

Seriál - Mysteriózní, Sci-Fi, Thriller, Drama


2007

Too Young to Marry

Film - Komedie, Drama, Romantický


2005

Princezna ledu

Film - Komedie, Sportovní, Drama, Romantický


2002

Spoluvina

Film - Krimi, Drama


2001

Nevyřčené tajemství

Film - Krimi, Psychologický, Thriller, Drama

Jane Doe

Film - Akční

Osmondovi

Film - Drama


2000

Virtuální maminka

Film - Dobrodružný, Rodinný


1999

Gólová výměna

Film - Komedie, Rodinný, Sportovní

Monet: Shadow and Light

Film - Rodinný, Drama

Seasons of Love

Film - Drama


1998

Podezřelý cizinec

Film - Krimi, Thriller

Little Men

Seriál - Rodinný

Wall, The

Film - Drama


1997

Země: poslední konflikt

Seriál - Mysteriózní, Sci-Fi, Drama, Akční

Dinner at Fred's

Film - Komedie

The Wonderful World of Disney

Seriál - Dobrodružný, Komedie, Drama


1994

Směr jih

Seriál - Dobrodružný, Komedie, Krimi, Drama

Životopis

Kanadský herec, zpěvák a skladatel Trevor Blumas se narodil 16. října 1984 v kanadském Londýně. Studoval hudbu, tanec, drama a umění na Lester B. Pearson School for the Arts. Byl členem Original Kids Theatre Company spolu s Rachel McAdams a Amber Marshall. Divadelní zkušenosti získal v hrách My Fair Lady, How to Eat Like a Child po boku sestry Jaclyn nebo jako Michael v Casey. Podílel se na workshopu v souvislosti s prestižním shakespearovským festivalem Stratford v Jižním Ontariu. Navázal dalším studiem filmu v Santa Monica College a na University of Toronto oborů kinostudium a historie umění. Mimo hraní v oblasti hudby jako dospívající sklízel úspěchy s reggae kapelou Staylefish.

Hereckou kariéru začal v Los Angeles, debutoval v televizi v roce 1997 v epizodě kanadské scifi série ZEMĚ: POSLEDNÍ KONFLIKT. Hrál Bena Holsta v segmentu THE PENCILHOLDER televizního filmu THE WALL (1998) a účinkoval v dalších, převážně kanadských sériích. Jeho celovečerním debutem byla kanadská komedie DINNER AT FRED´S (1999). Ve stejném roce si zahrál se sestrami Olsenovými v komedii GÓLOVÁ VÝMĚNA. Do milénia vstoupil s třemi nominacemi na ceny. V roce 1999 obdržel nominaci na cenu Přední mladý herec za roli v televizním filmu PODEZŘELÝ CIZINEC (1998), stejné ocenění získal v roce 2000 za účast v seriálu LITTLE MAN (1998) a v dalším roce opakovaně za hraní v drama seriálu TWICE IN A LIFETIME (1999). V roli Toma vystoupil v kanadském TV filmu VIRTUÁLNÍ MAMINKA (2000), v roli Jimma v dramatu OSMONDOVI (2001), jako Michael Done v akčním filmu JANE DONE (2001). V psychologickém thrilleru NEVYŘČENÉ TAJEMSTVÍ (2001) hrál po boku Andy Garcii. Vedlejší roli si zahrál v Disney filmu KRÁLOVNA LEDU (2005), který sklidil protichůdné recenze kritiků. Zatím poslední filmovou rolí byl student a hudebník v komedii TOO YOUNG TO MARY (2007). V roce 2011 se objevil v epizodě Trials mysteriózního seriálu WAREHOUSE 13 (2009).

Trevor, přáteli přezdívaný „Big Bandit“, se nadále paralelně aktivně věnuje hudbě. Se svými dvěma sestrami Jaclyn a Allie pracuje na hudebním elektronickém projetku Doom Squad. Na počátku roku 2011 vydali debutové album s názvem Land O´Silver Birch a společně vykročili na turné západním pobřežím k jeho podpoře. Pohledný, 1.80 m vysoký patriot nosí na zádech kanadský znak symbolizující jeho původ. Je velkým fanouškem sportu, mezi nejoblíbenější patří fotbal, golf, tenis a snowboarding, který sám vášnivě provozuje a sponzoruje.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Komentáře - zatím bez komentáře

Tyto stránky jsou chráněny reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.